Facebook

Kapcsolat

Üzemeltetők:
Horváth Sándorné 
Horváth Patrik

Adószám: 
Horváth Sándorné 63519149-1-31
Horváth Patrik 79221571-1-31

Regisztráció:
bit.ly/FARMASIANDI

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

„Copyright © 2018-2019-2020. Minden jog fenntartva!” A honlap teljes tartalma (szövegezés, cikkek, montázsok) az üzemeltetők tulajdona, másolásuk TILOS, és jogi következményt von maga után!

 
Farmasi: aki megismeri, megszereti
Privát csoport · 2400 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A Farmasi termékek NEM tartalmaznak parabént, triklozánt, etilalkoholt, mesterséges színezőanyagokat, állati összetevőket, nehézfémeket, foszfátot, s...
 

Cikkek, érdekességek

Vízkőoldás, rozsdafolt eltüntetés, fugatisztítás mesterfokon!

2020.02.08. Vízkőoldás, rozsdafolt eltüntetés, fugatisztítás mesterfokon!

Meszesedés rengeteg helyen, a lakás minden területén előfordulhat a kemény víz miatt. Nálatok is kemény a víz? Naponta megküzdesz a vízkő, vagy rozsdafoltok okozta problémákkal? Szeretnél egészségre és a környezetre biztonságos megoldást találni?

tovább

Fedezd fel a Farmasi csodálatos szempillaspiráljait!

2020.01.28. Fedezd fel a Farmasi csodálatos szempillaspiráljait!

A szempillaspirál hatását a formula és az ecset egyedi kombinációja adja. Egy jobb kefével óriási lehet a különbség, Míg a sűrű szálkefe dússágot biztosít, a hajlított kefe göndöríti a szempillákat, a műanyag fésűs kefe pedig a szempillák elválasztását teszi lehetővé. Te milyen hatásra vágysz?

tovább

Farmasi ajaksmink - gyönyörű és telt ajkak

2020.01.18. Farmasi ajaksmink - gyönyörű és telt ajkak

Készítsd elő ajkaidat a tökéletes ajaksminkre!
A száraz és kicserepesedett ajkakon teljesen mindegy milyen rúzst használsz, a végeredmény nem fog tetszeni. Különösen télen, a hideg napokon hajlamos az ajkunk a gyors kiszáradásra. Ezért fontos az ajkak kisminkelése előtt a hidratálás. Ezt pedig követi néhány egyszerű lépés ... Készen állsz arra, hogy lenyűgözz mindenkit a tökéletes Farmasi ajaksminkeddel?

tovább

Hipoallergén Farmasi mosószer és öblítőszer babáknak

2019.10.11. Hipoallergén Farmasi mosószer és öblítőszer babáknak

A mosószerek legfőbb problémája, hogy gyakran tartalmaznak környezetszennyező és egészségügyi kockázatot jelentő összetevőket, amelyek nem csak közvetlenül, de közvetve is káros hatással vannak ránk, hiszen a szennyvízzel az élővizekbe is kijutnak. A babák bőre különösen érzékeny a mosószerek allergén összetevőire, ezért érdemes természetes alapanyagú, antiallergén, öko mosószerekkel mosni.

tovább

Hipoallergén babaápolási termékek a Farmasitól

2019.10.11. Hipoallergén babaápolási termékek a Farmasitól

A babák bőre a leggyengédebb gondoskodást igényli. Ennek ellenére az üzletek polcai tele vannak olyan babaápolási termékekkel, amelyekben kőolaj származékok, színezékek, szintetikus illatanyagok, hormonrendszert befolyásoló parabének, rákkeltő anyagok, a babafürdetőkben pedig SLS, SLES találhatók!

tovább

Májfolt, pigmentfolt kezelés Farmasi White+ Correct kozmetikumokkal

2019.06.14. Májfolt, pigmentfolt kezelés Farmasi White+ Correct kozmetikumokkal

A májfolt elsősorban a homlokon, az arcon és a száj környékén megjelenő sötétbarna bőrelváltozás, melyek komoly esztétikai problémákat is okozhatnak. Napfény hatására ezek a pigmentfoltok sötétebbé válnak, idővel területük is megnövekszik. A kor előrehaladtával nagyobb valószínűséggel jelennek meg. Ennek elkerülése érdekében nem csak a napfénytől, de a szoláriumtól is óvni kell a bőrfelületet!

tovább

Így használd helyesen az aktív szenes termékeket!

2019.03.03. Így használd helyesen az aktív szenes termékeket!

Sokan használnak méregtelenítő fekete maszkot, a többség azonban helytelenül. A hatékonyság érdekében a termékcsalád minden tagját használni kell, és fontos a sorrend betartása is. Bemutatom a termékcsaládot, leírom az egyes termékek hatását, amiből már látható, hogy melyiknek milyen szerepe van a bőrápolásban, illetve, hogy milyen sorrendben kell őket használni.

tovább

Aktív szén a bőrápolásban

2019.03.03. Aktív szén a bőrápolásban

Mi is az az aktív szén? Az aktív szén általában szénből, fából, vagy tőzegből és más anyagokból készül. Magas hőmérséklet hatására rengeteg apró pórus képződik a felületén, amelyek mikroszkopikus csapdákként hatnak. Képesek felfogni és elnyelni a szennyeződéseket, toxinokat és mitesszereket.

tovább

Megoldás töredezésre és hullásra hajlamos, gyenge, élettelen hajra

2019.01.10. Megoldás töredezésre és hullásra hajlamos, gyenge, élettelen hajra

Hullik a hajad? Szeretnéd, ha gyorsabban nőne? Kopaszodást észleltél? Dúsabb, hosszabb hajra vágysz? Megoldás a gyenge, erőtlen, töredezésre és hullásra hajlamos hajra: fokhagyma és Capixyl!

tovább

Téli gondoskodás a száraz és érzékeny bőrről

2018.12.11. Téli gondoskodás a száraz és érzékeny bőrről

A téli mínuszok, a hideg, szeles idő a bőrünket is megviseli. Az arcunk - és többnyire a kezünk is - fedetlen, így különös figyelmet kell fordítanunk ápolásukra. Ismerős a húzódó száraz érzés, melynek eredményeképpen a bőr berepedezik, és elkezd hámlani? Az ajkaink cserepesek lesznek, arcunk, kezünk kivörösödik. A berepedt bőr nemcsak fájdalmas, hanem kapu is a kórokozóknak a szervezetünkbe.

tovább