Facebook

Kapcsolat

Üzemeltetők:
Horváth Sándorné, Ezüst igazgató 
Horváth Patrik, Manager

Adószám: 
Horváth Sándorné 63519149-1-31
Horváth Patrik 79221571-1-31

Regisztráció:
bit.ly/FARMASIANDI

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

„Copyright © 2018-2019-2020. Minden jog fenntartva!” A honlap teljes tartalma (szövegezés, cikkek, montázsok) az üzemeltetők tulajdona, másolásuk TILOS, és jogi következményt von maga után!

 
Farmasi: aki megismeri, megszereti
Privát csoport · 2400 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A Farmasi termékek NEM tartalmaznak parabént, triklozánt, etilalkoholt, mesterséges színezőanyagokat, állati összetevőket, nehézfémeket, foszfátot, s...
 

Cikkek, érdekességek

Hadjárat a narancsbőr ellen Farmasival

2018.08.20. Hadjárat a narancsbőr ellen Farmasival

Amikor a szervezetből késve választódnak ki a méreganyagok, azokat a szervezet a zsírsejtek körül raktározza el, kialakítva a “narancsbőrt”. Nem vagy egyedül, 10 nőből 9 küzd a narancsbőrrel! Nyerd vissza önbizalmadat a Farmasival!

tovább

Hogyan használjuk a fekete köménymag olaját haj és fejbőr kezelésre?

2018.08.19. Hogyan használjuk a fekete köménymag olaját haj és fejbőr kezelésre?

A fekete köménymag olaja természetes hidratáló, ami a fejbőr és haj szárazságát csökkenti. A benne lévő aminosavak és zsírsavak a fejbőr és a haj külső rétegének a hidratáltságát segítik elő. Az olaj serkenti a hajnövekedést, és segít a hajvégek töredezésének a megelőzésében.

tovább

BB és a CC krém közti különbségek

2018.08.18. BB és a CC krém közti különbségek

A különböző márkáknál lehet eltérés tulajdonságokban, de többségükre igaz, hogy a CC krém jobb fedést biztosít, mint a BB. A CC alapozószerűen tökéletes bőrt tud létrehozni, a BB viszont általában inkább a színezett hidratálókrémekre hasonlít, leheletkönnyű a fedése.

tovább