Facebook

Kapcsolat

Üzemeltetők:
Horváth Sándorné 
Horváth Patrik

Adószám: 
Horváth Sándorné 63519149-1-31
Horváth Patrik 79221571-1-31

Regisztráció:
bit.ly/FARMASIANDI

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

„Copyright © 2018-2019-2020. Minden jog fenntartva!” A honlap teljes tartalma (szövegezés, cikkek, montázsok) az üzemeltetők tulajdona, másolásuk TILOS, és jogi következményt von maga után!

 
Farmasi: aki megismeri, megszereti
Privát csoport · 2400 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A Farmasi termékek NEM tartalmaznak parabént, triklozánt, etilalkoholt, mesterséges színezőanyagokat, állati összetevőket, nehézfémeket, foszfátot, s...
 

Aktív szén a bőrápolásban

2019.03.03.

Mi is az az aktív szén? Az aktív szén általában szénből, fából, vagy tőzegből és más anyagokból készül. Magas hőmérséklet hatására rengeteg apró pórus képződik a felületén, amelyek mikroszkopikus csapdákként hatnak. Képesek felfogni és elnyelni a szennyeződéseket, toxinokat és mitesszereket.

Farmasi aktív szenes termékek

A hiányosságok és a bőr tökéletlenségei miatt felhalmozódhatnak a toxinok. A külső tényezők, például a szennyezett környezet, a füst, az étkezési szokások, a dohányzás, a stressz, az alváshiány és más tényezők miatt a pattanások, mitesszerek, eltömődött pórusok és egyéb tökéletlenségek felhalmozódnak a bőrön.

Hogyan alakulnak ki a mitesszerek?
A hormonok hatására a faggyúmirigy termelés a pubertás korban kezdődik. A túlzott faggyúmirigy termelés miatt faggyú, elhalt hámsejtek és szennyeződések rakódnak le a nyitott pórusokban, ezek eltömítik prusokat és mitesszerek kialakulását okozzák.

Az aktív szén hatásai a bőrre
Az aktív szénnel ellátott termékek segítségével könnyedén eltávolíthatod bőrödből a szennyeződéseket, felgyülemlett faggyút, toxikus anyagokat és elhalt hámsejteket.

A Dr. C. Tuna aktív szenes termékcsalád tagjai
- Arctisztító zselé - | - Bőrpuhító szérum aktív szénnel - | - Méregtelenítő fekete arcpakolás (fekete maszk) - | - Arctisztító tonik -

Farmasi aktív szenes termékek, fekete maszk

Dr. C. Tuna Termékcsalád aktív szénnel négyes hatása

Mágneses Hatás
Mélyen megtisztítja a pórusokat a szennyeződésektől, faggyútól és elhalt hámsejtektől.

Kiegyensúlyozott faggyúmirigy termelés
Eltávolítja a felesleges faggyút és kiegyensúlyozott pH-értéket biztosít a bőrnek. Megakadályozza a mitesszerek kialakulását.

Méregtelenítő hatás
Elnyeli a mélyebb pórusokban lévő szennyeződéseket is.

Tiszta bőr
Megújuló hatást biztosít az arcbőrnek és üdévé varázsolja.

Leggyakrabban a méregtelenítő fekete maszkot használják, sokan azonban helytelenülNézd meg, hogy használd az aktív szenes termékeket >>


A Farmasi Dr. C Tuna Aktív szenes termékeket megrendelheted nálam, komáromi személyes átvétellel. Ha messze laksz tőlem (vagy lennél tanácsadó, vezető), te is be tudod szerezni őket, méghozzá a katalógus árnál 23%-kal olcsóbban.

Itt találod az aktuális online katalógust, amiben megnézheted az aktív szenes termékeket .... Itt pedig a regisztrációról találsz infókat

Ha szeretnél vásárolni 23% kedvezménnyel, jelentkezz ingyenes regisztrációra >> bit.ly/jelentkezésiűrlap
Ha te végeznéd a regisztrációt, itt teheted meg >> bit.ly/FARMASIANDI Utána felveszem veled a kapcsolatot, és segítek.

Ha Romániából regiznél, akkor ezt a linket használd >> bit.ly/FarmasiRománia

vissza