Facebook

Kapcsolat

Üzemeltetők:
Horváth Sándorné 
Horváth Patrik

Adószám: 
Horváth Sándorné 63519149-1-31
Horváth Patrik 79221571-1-31

Regisztráció:
bit.ly/FARMASIANDI

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

„Copyright © 2018-2019-2020. Minden jog fenntartva!” A honlap teljes tartalma (szövegezés, cikkek, montázsok) az üzemeltetők tulajdona, másolásuk TILOS, és jogi következményt von maga után!

 
Farmasi: aki megismeri, megszereti
Privát csoport · 2400 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A Farmasi termékek NEM tartalmaznak parabént, triklozánt, etilalkoholt, mesterséges színezőanyagokat, állati összetevőket, nehézfémeket, foszfátot, s...
 

BB és a CC krém közti különbségek

2018.08.18.

A különböző márkáknál lehet eltérés tulajdonságokban, de többségükre igaz, hogy a CC krém jobb fedést biztosít, mint a BB. A CC alapozószerűen tökéletes bőrt tud létrehozni, a BB viszont általában inkább a színezett hidratálókrémekre hasonlít, leheletkönnyű a fedése.

A BB (Beauty Balm) krém egy sokfunkciós szépítőkrém. Hidratál, könnyed alapozóként egységes bőrszínt biztosít, anélkül, hogy túlságosan nehéz érzést keltene a bőrön. Napvédőt is tartalmaz, és mattító hatása miatt nyáron is jó választás. Bőr-, évszak- és korfüggő, hogy reggelente elegendő-e a BB krém használata, vagy szükséges alá szérumot és arckrémet is kenni.

A CC (Color Corrective) krém elsőszámú funkciója a bőr színének kiegyenlítése, csökkenti a barnás és piros foltokat. Abban hasonlít a BB krémre, hogy a CC is hidratál és napvédőt is tartalmaz, ugyanakkor ránctalanítóval is el van látva, így harmincéves kor környékétől érdemes lehet BB-ről CC-re váltani, persze ebben sok más tényező is szerepet játszhat.

A Farmasi BB és CC krémek 4 árnyalatban kaphatók: világos/közepesközepes/sötét, világos és közepes. A BB krém 15-ös, a CC krém 25-ös fényvédelemmel van ellátva.

BB és a CC krém közti különbségek

A Farmasi BB és CC krémeket megrendelheted nálam, komáromi személyes átvétellel. Ha messze laksz tőlem (vagy lennél tanácsadó, vezető), te is be tudod szerezni őket, méghozzá a katalógus árnál 23%-kal olcsóbban.

Itt találod az aktuális online katalógust, amiben megnézheted a BB és CC krémeket .... Itt pedig a regisztrációról találsz infókat

Ha szeretnél vásárolni 23% kedvezménnyel, jelentkezz ingyenes regisztrációra >> bit.ly/jelentkezésiűrlap
Ha te végeznéd a regisztrációt, itt teheted meg >> bit.ly/FARMASIANDI Utána felveszem veled a kapcsolatot, és segítek.

Ha Romániából regiznél, akkor ezt a linket használd >> bit.ly/FarmasiRománia

vissza