Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
Horváth Sándorné e.v.
Farmasi Manager

Adószám: 
63519149-1-31

Regisztráció:
bit.do/FARMASICSATLAKOZAS

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

„Copyright © 2018-2019. Minden jog fenntartva!” A honlap teljes tartalma (szövegezés, cikkek, montázsok) az üzemeltető tulajdona, másolásuk TILOS, és jogi következményt von maga után!

 
Farmasi: aki megismeri, megszereti
Zárt csoport · 1935 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ismerd meg a Farmasi termékeket a csoportomban!
 

BB és a CC krém közti különbségek

2018.08.18.

A különböző márkáknál lehet eltérés tulajdonságokban, de többségükre igaz, hogy a CC krém jobb fedést biztosít, mint a BB. A CC alapozószerűen tökéletes bőrt tud létrehozni, a BB viszont általában inkább a színezett hidratálókrémekre hasonlít, leheletkönnyű a fedése.

A BB (Beauty Balm) krém egy sokfunkciós szépítőkrém. Hidratál, könnyed alapozóként egységes bőrszínt biztosít, anélkül, hogy túlságosan nehéz érzést keltene a bőrön. Napvédőt is tartalmaz, és mattító hatása miatt nyáron is jó választás. Bőr-, évszak- és korfüggő, hogy reggelente elegendő-e a BB krém használata, vagy szükséges alá szérumot és arckrémet is kenni.

A CC (Color Corrective) krém elsőszámú funkciója a bőr színének kiegyenlítése, csökkenti a barnás és piros foltokat. Abban hasonlít a BB krémre, hogy a CC is hidratál és napvédőt is tartalmaz, ugyanakkor ránctalanítóval is el van látva, így harmincéves kor környékétől érdemes lehet BB-ről CC-re váltani, persze ebben sok más tényező is szerepet játszhat.

A Farmasi BB és CC krémek két árnyalatban kaphatók: világos/közepes és közepes/sötét.

Farmasi BB krém és CC krém

A Farmasi BB és CC krémek nálam rendelhetők, komáromi személyes átvétellel. Ha messze laksz tőlem, de szeretnél vásárolni (vagy lennél tanácsadó, vezető), jelentkezz ingyenes regisztrációra >> https://goo.gl/forms/gf1azHadXi9CG3Vs1 

Ha szeretnél vásárolni 23% kedvezménnyel, jelentkezz ingyenes regisztrációra >> https://goo.gl/forms/gf1azHadXi9CG3Vs1
Ha te végeznéd a regisztrációt, itt teheted meg >> bit.do/FARMASICSATLAKOZAS Utána felveszem veled a kapcsolatot, és segítek.

vissza