Facebook

Kapcsolat

Üzemeltetők:
Horváth Sándorné 
Horváth Patrik

Adószám: 
Horváth Sándorné 63519149-1-31
Horváth Patrik 79221571-1-31

Regisztráció:
bit.ly/FARMASIANDI

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

„Copyright © 2018-2019-2020. Minden jog fenntartva!” A honlap teljes tartalma (szövegezés, cikkek, montázsok) az üzemeltetők tulajdona, másolásuk TILOS, és jogi következményt von maga után!

 
Farmasi: aki megismeri, megszereti
Privát csoport · 2400 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A Farmasi termékek NEM tartalmaznak parabént, triklozánt, etilalkoholt, mesterséges színezőanyagokat, állati összetevőket, nehézfémeket, foszfátot, s...
 

Farmasi ajaksmink - gyönyörű és telt ajkak

2020.01.18.

Készítsd elő ajkaidat a tökéletes ajaksminkre!
A száraz és kicserepesedett ajkakon teljesen mindegy milyen rúzst használsz, a végeredmény nem fog tetszeni. Különösen télen, a hideg napokon hajlamos az ajkunk a gyors kiszáradásra. Ezért fontos az ajkak kisminkelése előtt a hidratálás. Ezt pedig követi néhány egyszerű lépés ... Készen állsz arra, hogy lenyűgözz mindenkit a tökéletes Farmasi ajaksminkeddel?

A termékkettős, amely minden nőnek kell, hogy meglegyen: Primer ajakbalzsam és Ajaknövelő szájfény.

Farmasi ajaksmink

A Primer ajakbalzsam simává varázsolja ajkaidat és feltölti az egyenetlenségeket. Kiemeli a szinek intenzitását, amivel hozzájárul a rúzs végeredményéhez. Mindennapi használatra alkalmas.

Az Ajaknövelő szájfény ajakdúsító hatású, valamint hidratálja és simává varázsolja az ajkakat. Friss és hűsitő érzést nyújt. Ha használata után rúzst szeretnél felvinni, alkalmazd először a szájfényt, várj néhány percet, majd óvatosan szárítsd meg ajkaidat és vidd fel a rúzst.

AZ AJAKSMINK EGYSZERŰ LÉPÉSEI:

1. Nedvesítés és előkészítés!

A Farmasi Primer ajakbalzsam egy alapozó, amely simább és megjelenést biztosít az ajkaknak. Átlátszó szerkezetének
köszönhetően a rúzs előtt vagy önmagában is használható.

2. Ajaknövelés!

Tiszta és száraz ajkakra vidd fel. Egy réteg felvitele után várj 5 percet. Önmagában is használhatod - kiemeli az ajkak természetes színét, fényt és nedves hatást kölcsönöz.

3. Kontúrozás!

A szájkontúrceruza kiemeli az ajkakat és a kontúr segítségével hibátlan hatást biztosít. Észreveheted, hogy ajkaid sokkal teltebbek lesznek a Nude szájkontúrceruzának köszönhetően.

4. Szín!

Itt az ideje, hogy alkalmazd a kedvenc rúzsodat! A rúzst középről kifelé haladva vidd fel. A rúzs természetes hatásának elérése érdekében két réteget vigyél fel. Ennél több réteg már természetellenesen hat.

Farmasi primer ajakbalzsam

Farmasi Ajaknövelő szájfény

Farmasi szájkontúrceruza

Farmasi rúzs


A Farmasi termékeket megrendelheted nálam, komáromi személyes átvétellel. Ha messze laksz tőlem (vagy lennél tanácsadó, vezető), te is be tudod szerezni őket, méghozzá a katalógus árnál 23%-kal olcsóbban.

Itt találod az aktuális online katalógust, amiben megnézheted a termékeket .... Itt pedig a regisztrációról találsz infókat

Ha szeretnél vásárolni 23% kedvezménnyel, jelentkezz ingyenes regisztrációra >> bit.ly/jelentkezésiűrlap
Ha te végeznéd a regisztrációt, itt teheted meg >> bit.ly/FARMASIANDI Utána felveszem veled a kapcsolatot, és segítek.

Ha Romániából regiznél, akkor ezt a linket használd >> bit.ly/FarmasiRománia

vissza