Facebook

Kapcsolat

Üzemeltetők:
Horváth Sándorné 
Horváth Patrik

Adószám: 
Horváth Sándorné 63519149-1-31
Horváth Patrik 79221571-1-31

Regisztráció:
bit.ly/FARMASIANDI

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

„Copyright © 2018-2019-2020. Minden jog fenntartva!” A honlap teljes tartalma (szövegezés, cikkek, montázsok) az üzemeltetők tulajdona, másolásuk TILOS, és jogi következményt von maga után!

 
Farmasi: aki megismeri, megszereti
Privát csoport · 2400 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A Farmasi termékek NEM tartalmaznak parabént, triklozánt, etilalkoholt, mesterséges színezőanyagokat, állati összetevőket, nehézfémeket, foszfátot, s...
 

Így használd helyesen az aktív szenes termékeket!

2019.03.03.

Sokan használnak méregtelenítő fekete maszkot, a többség azonban helytelenül. A hatékonyság érdekében a termékcsalád minden tagját használni kell, és fontos a sorrend betartása is. Bemutatom a termékcsaládot, leírom az egyes termékek hatását, amiből már látható, hogy melyiknek milyen szerepe van a bőrápolásban, illetve, hogy milyen sorrendben kell őket használni.

A Farmasi Dr. C. Tuna aktív szén család mélyen megtisztítja a pórusokat a szennyeződésektől, faggyútól és elhalt hámsejtektől. Megújuló hatást biztosít az arcbőrnek, üdévé varázsolja azt. Eltávolítja a felesleges faggyút és kiegyensúlyozott PH-értéket biztosít a bőrnek. Megakadályozza a mitesszerek kialakulását. Elnyeli még a mélyebb pórusokban lévő szennyeződéseket is. Az aktív szénnel ellátott termékek segítségével könnyedén eltávolíthatod a bőr rétegeiből a szennyeződéseket, felgyülemlett faggyút, toxikus anyagokat és elhalt hámsejteket. 

Nézd meg a termékcsalád tagjai, és hogy milyen funkciójuk van!

Arctisztító zselé
Hatékonyan tisztít, és védi az arcbőrt a mindennapi szennyeződések, faggyútöbblet és toxinok ellen. Gyengéden tisztítja, megnyugtatja a bőrt.

Bőrpuhító szérum aktív szénnel
A szérum megpuhítja az arcbőrt, és megnyitja a pórusokat, ezzel lehetővé teszi mélytisztítást. Lágy összetételének köszönhetően könnyen bejut az arcbőr mélyebb rétegeibe is. Az aktív szén segít megkötni és elnyelni a szennyeződéseket, a zsírokat, és az elhalt hámsejteket a mélyebb pórusokból is. Segít a szennyeződések tökéletes eltávolításában. Frissíti és nyugtatja a bőrt. Heti 1-2 alkalommal ajánlott használni.

Méregtelenítő fekete arcpakolás
Mágnesként vonzza a szennyeződéseket, a mitesszereket és az elhalt hámsejteket. Mélyen tisztítja a bőrt, fokozatosan segít csökkenteni a mitesszereket, frissíti és nyugtatja a bőrt.

Arctisztító tonik
Véd a külső hatások ellen és ragyogóvá, selymessé teszi a bőrt. A tengervíz ásványi komplex anyagokkal újra átitatja a kitágult pórusokat a gazdag mikroelemeknek köszönhetően, ezt követően összehúzza a kitágult pórusokat.

Hogyan használd helyesen az aktív szenes termékeket?

Első lépésként tisztítsd meg az arcodat az arctisztító zselével! Ez fontos lépés, hiszen enélkül a bőr felületén lévő szennyeződéseket szívja magába a szérum, azokkal telítődik, és a mélyebb rétegekből már nem tudja hatékonyan összeszedni a szennyeződéseket.

Arctisztítás után, vigyél fel egy kevés szérumot az arcbőrre, és körkörös mozdulatokkal finoman masszírozd be. Hagyd hatni 3 percig, míg megszárad. FONTOS! Ne öblítsd le, hiszen az volt a cél, hogy kinyissa a pórusokat, megkösse a szennyeződéseket, amiket ezáltal könnyebben el tudsz majd távolítani.

... és most jön a méregtelenítő fekete maszk, amit vastagabb rétegben vigyél fel az acra és nyaktájékra (kerüld a szem, száj, és hajvonalat.) Várd meg, amíg teljesen megszárad, és húzd le. Szépen kiszedi a kitágított pórusokban a szérum által összegyűjött szennyeződéseket.

Végül használd a tonikot, ami átöblíti a még nyitott pórusokat, majd összehúzza őket. Egy vattakorongot itass át tonikkal, és töröld át vele az arcodat.

Farmasi aktív szenes termékek, fekete maszk

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy egy sima arctisztítás után teszik fel a fekete maszkot. Ez két szempontból is helytelen: aktív szenes arctisztító hiányában nem tökéletes az arctisztítás. A szérum kihagyása miatt pedig zártak a pórusok. A zárt pórusok mélyén ülő szennyeződések eltávolítása nem lehetséges.

Ez is érdekelhet: Aktív szén a bőrápolásban >>


A Farmasi Dr. C Tuna Aktív szenes termékeket megrendelheted nálam, komáromi személyes átvétellel. Ha messze laksz tőlem (vagy lennél tanácsadó, vezető), te is be tudod szerezni őket, méghozzá a katalógus árnál 23%-kal olcsóbban.

Itt találod az aktuális online katalógust, amiben megnézheted az aktív szenes termékeket .... Itt pedig a regisztrációról találsz infókat

Ha szeretnél vásárolni 23% kedvezménnyel, jelentkezz ingyenes regisztrációra >> bit.ly/jelentkezésiűrlap
Ha te végeznéd a regisztrációt, itt teheted meg >> bit.ly/FARMASIANDI Utána felveszem veled a kapcsolatot, és segítek.

Ha Romániából regiznél, akkor ezt a linket használd >> bit.ly/FarmasiRománia

vissza