Farmasi: aki megismeri, megszereti
Facebook-csoport · 676 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A Farmasi termékek NEM tartalmaznak parabént, triklozánt, etilalkoholt, mesterséges színezőanyagokat, állati összetevőket, nehézfémeket, foszfátot...
 

Kapcsolat

Üzemeltető:
Horváth Sándorné e.v.
Farmasi Manager

Adószám: 
63519149-1-31

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

Kőolaj származékok a kozmetikumokban

2018.08.16.

A pakura a kőolaj feldolgozása során keletkezett HULLADÉK. Fekete, sűrű, bűzös, ragacsos anyag. Ezt értékesítik kozmetikai cégek részére, akik a még magasabb profit érdekében felvásárolják és ezt használják fel termékeik alapanyagaiként, hiszen nagy mennyiségben rendelkezésre áll és nagyon olcsó.

Ahhoz, hogy a pakura eladhatóvá és kellően vonzóvá váljon a fogyasztói társadalom számára, számos drasztikus kémiai feldolgozáson esik át. Bőrünkre és környezetünkre is káros kémiai anyagokkal fehérítik, finomítják, szagtalanítják, majd még több mérgező vegyülettel színezik, illatosítják, tartósítják, hogy csak néhány eljárást említsek.

A kőolajszármazékok 
- Megakadályozzák a bőr légzését, méregtelenítését, eltömítik a pórusokat ezáltal elősegítve a pattanások, mitesszerek kialakulását. 
- Babákra nézve kifejezetten káros, mert megakadályozzák a babák bőrének természetes védelmét. (Tudtátok, hogy sok babaápoló termék tartalmaz kőolaj származékokat? Pl a babaolajban is található!)
- Súlyos allergiát okoznak: bőrpír, hólyagok, sebek, könnyező szemek ... csak néhány dolgot említve!

Szinte mindenben megtalálhatók: arckrémek, testápolók, olajok, emulziók, tusfürdők, samponok, balzsamok, dezodorok, stb.   

Kőolaj származékok a kozmetikumokban

Leggyakrabban előforduló kőolaj származékok: Liquidum Paraffinum, Paraffin Wax, Petrolatum, Mineral Oil, Mineral Wax, Vazelin
Olcsó, szépen csomagolt végtermék, amely méregből készül! Ne hagyjátok magatokat a reklámok által befolyásolni!!!!

vissza