Facebook

Kapcsolat

Üzemeltetők:
Horváth Sándorné e.v.
Senior Manager 

Horváth Patrik
Manager

Adószám: 
63519149-1-31

Regisztráció:
bit.do/FARMASIANDI

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

„Copyright © 2018-2019. Minden jog fenntartva!” A honlap teljes tartalma (szövegezés, cikkek, montázsok) az üzemeltetők tulajdona, másolásuk TILOS, és jogi következményt von maga után!

 
Farmasi: aki megismeri, megszereti
Privát csoport · 2400 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A Farmasi termékek NEM tartalmaznak parabént, triklozánt, etilalkoholt, mesterséges színezőanyagokat, állati összetevőket, nehézfémeket, foszfátot, s...
 

Miért válassz alumínium mentes kozmetikumot?

2018.11.15.

A mellrákot tipikusan női betegségnek hiszik a legtöbben, pedig ez már egyáltalán nem így van. Az alumínium származékok a férfikozmetikumokban is megtalálhatók, ezáltal a férfiak körében is egyre több a mellrákos beteg.

A kozmetikumokkal rengeteg káros anyagot juttathatunk be a szervezetünkbe. Az alumínium származékok a legveszélyesebb, legsúlyosabban mérgező anyagok egyike! Megtalálhatók dezodorokban, izzadás gátlókban, stiftekben, borotválkozás utáni készítményekben, arckrémekben, napozószerekben (*), sőt babaápolási készítményekben is.

A kozmetikumokban leggyakrabban az alumínium sókat alkalmazzák pórusösszehúzó, verejtékcsökkentő, vérzéscsillapító tulajdonságuk miatt. Minél hatékonyabb készítményt választunk, annál nagyobb az esélye, hogy a lehető legfelszívódóbb formában kapjuk az alumíniumot, amely a bőrön keresztül felszívódva a véráramba jut, ezáltal mérgezve akár az egész szervezetet.

Farmasi kozmetikumok, dezodorok nem tartalmaznak káros alumínium vegyületeket! Jó szívvel ajánlom őket!

Farmasi alumínium mentes dezodorok kozmetikumok

Nem véletlenül tiltották be a közkonyhákon az alumínium edények, evőeszközök használatát, mert bebizonyosodott, hogy pl egy leves megmelegítésétől is alumínium részecskék kerülhetnek az ételbe, és mérgezést kaphat, aki eszik belőle. Az alumínium befolyásolja a növekedési hormonok működését, fejlődési rendellenességeket okoz, gyengíti az immunrendszert és szabad gyököket képez a szervezetben.

A legveszélyesebb a dezodorokban, mert megakadályozza a természetes kiválasztást és méregtelenítést azáltal, hogy blokkolja a verejtékmirigyek működését. Minél “huszonnégyórásabb” egy deo, annál garantáltabb a mérgező hatása. A hónalji és a mellmirigyek közelében blokkolja a természetes méregtelenítő folyamatokat, aminek köszönhetően az eltávozni képtelen mérgek a környező mirigyekben rakódnak le, ami kiváló táptalaja lehet rákos folyamatok kialakulásának.

Statisztikai adat, hogy az alumíniumos dezodorok elterjedésével egy időben nőtt meg ugrásszerűen az emlőrákosok száma világszerte. Eleinte az emlőrákot a hormonális működések zavarával és a klimaxszal hozták összefüggésbe, és női betegségnek tartották. Ma már minden negyedik mellrákos beteg férfi, ami cáfolja ezt az elméletet. Mióta a férfiak körében is teret hódított a napi szintű dezodorálás, egyre több az emlődaganatosok száma köztük is.

Leggyakrabban használt alumínium vegyületek: Aluminium Zirconium Tetrachlorohydrex Gly, Aluminium Chlorohydrate, Ammonium alum, Aluminium Chlorohydrex Pg, Aluminium Fluoride, Alumina, Aluminium Silicate, AlumíniumZirkónium – Tri-, Tetra-, Penta-, Octachlorohydrate.

Érdemes tehát megfontolnod, hogy milyen kozmetikai készítményeket használsz. Válaszd az egészséget!

(*) Napozószerekben akkor nem káros, ha olyan szemcseméretű, hogy nem tömíti el a pórusokat, hanem csak fizikai védelmet biztosít az UV sugarakkal szemben, azaz visszatükrözi azokat.


Válaszd az egészségre ártalmatlan Farmasi kozmetikumokat! Nálam tudsz rendelni termékeket, komáromi személyes átvétellel. Ha messze laksz tőlem (vagy lennél tanácsadó, vezető), te is be tudod szerezni őket, méghozzá a katalógus árnál 23%-kal olcsóbban.

Itt megtalálod az aktuális online katalógust, amiben meg tudod nézni a Farmasi termékeket .... Itt pedig a regisztrációról találsz infókat

Ha szeretnél vásárolni 23% kedvezménnyel, jelentkezz ingyenes regisztrációra >> https://goo.gl/forms/gf1azHadXi9CG3Vs1
Ha te végeznéd a regisztrációt, itt teheted meg >> bit.do/FARMASICSATLAKOZAS Utána felveszem veled a kapcsolatot, és segítek.

vissza