Kapcsolat

Üzemeltető:
Horváth Sándorné e.v.
Farmasi Manager

Adószám: 
63519149-1-31

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

„Copyright © 2018-2019. Minden jog fenntartva!” A honlap teljes tartalma (szövegezés, cikkek, montázsok) az üzemeltető tulajdona, másolásuk TILOS, és jogi következményt von maga után!

 
Farmasi: aki megismeri, megszereti
Zárt csoport · 1935 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ismerd meg a Farmasi termékeket a csoportomban!
 

Szintlépési bónusz

Szintlépési bónusz. Ha újabb szintre lépsz a pontjaid alapján (csapatod pontjait is beleértve), akkor a többi jutalékon felül ezt a bónuszt is kapod.

Az aktuális szintlépési bónusz 2019. Április 1-től Augusztus31-ig érvényes.

Akkor leszel jogosult először a szintlépési bónuszra, amikor eléred a 12%-os szintet. Ekkor kapsz - az alap jutalékon felül - 38 400 Ft-ot.
Amikor 12%-ról 15%-ra lépsz - szintén az alap jutalékon felül -, 480 00 Ft bónuszt kapsz, és így tovább az alábbiak szerint...

Feltételek:
• A program 2019 április 1-től augusztus 31-ig érvényes.
• A szintlépési bónusz alap feltétele min. 4 új regisztráció 25 ponttal a program minden hónapjában.(áprilistól augusztus végéig)
• A szintlépő bónusz kifizetése a havi szintlépés növekedésétől függ, valamint a min. regisztrációs feltétel teljesülésétől. Abban az esetben, ha nem történik új szintlépés ,vagy nem teljesül a regisztrációs elvárás, akkor arra a hónapra szintlépő bónusz kifizetésére nem kerül sor.
• Az új szint növekedése a 2017 november és 2019 március között elért legmagasabb szinttel kerül összehasonlításra.
• Abban az esetben, ha egyszerre több szintugrás történik, akkor az elért szintek bónusza összeadódik és egyszerre kerül kifizetésre.
• A szintlépési bónusz az alap jutalékkal kerül kifizetésre, abban a hónapban, amikor az arra jogosult elérte a magasabb szintet.

Az alábbi az ábrán is meg tudod megnézni, hogy melyik szinthez mennyi pontnak kell meglenni.
Természetesen ez nem egyedi értékesítésre vonatkozik, hanem az egész csapatod forgalmára!

Farmasi szintek