Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
Horváth Sándorné e.v.
Farmasi Manager

Adószám: 
63519149-1-31

Regisztráció:
bit.do/FARMASICSATLAKOZAS

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

„Copyright © 2018-2019. Minden jog fenntartva!” A honlap teljes tartalma (szövegezés, cikkek, montázsok) az üzemeltető tulajdona, másolásuk TILOS, és jogi következményt von maga után!

 
Farmasi: aki megismeri, megszereti
Zárt csoport · 1935 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ismerd meg a Farmasi termékeket a csoportomban!
 

Farmasi extra akció

MA és HOLNAP (23-24-én) INGYENES a kiszállítás 14 400 Ft feletti rendelés esetén!

Nemcsak megspórolod a szállítási költséget, hanem választhatsz egy Naturelle terméket is 1 Ft-ért (3 kézkrém és egy testápoló közül választhatsz).

De tovább is van! ------->

Ha a rendelésedet még megtoldod 1 600 Ft-tal (azaz rendelésed fizetendő értéke eléri a 16 000 Ft-ot), az ingyenes szállítás és az 1 Ft-os Naturelle termék MELLÉ még választhatsz egy neked tetsző árnyalatú BB krémet is, szintén 1 Ft-ért. Itt máris megint több ezer Ft-ot spórolsz.

Még mindig van tovább! ------->

Ha a rendelésed eléri a 22 400 Ft-ot is, akkor az ingyenes szállítás, az 1 Ft-os Naturelle termék, az 1 Ft-os BB krém MELLÉ még választhatsz egy női (Signora) vagy egy férfi (Nar) parfümöt is, mindössze 320 Ft-ért.

Farmasi AKCIÓ

Éés még mindig nincs vége! ------->

Ha ez még mind nem lenne elég: friss regisztrálóként (a regisztrációtól számított 30 napon belül) 3 extra kedvezményes csomag közül is választhatsz, amikben sláger termékeinket a katalógus árhoz képest harmad/negyed áron kapod meg - és a mostani felsorolt kedvezményekhez szükséges rendelési összeget ezekből a csomagokból is összehozhatod! Így meg aztán EXTRA SOKAT spórolhatsz!

Friss regisztráció esetén, első vásárláskor kérni fogja a rendszer, hogy a 960 Ft-os regisztrációs csomagot is tedd a kosárba. A regisztrációs csomagról bővebben itt olvashatsz >>

Szeretnél élni a lehetőséggel? Csak egy ingyenes regisztráció választ el tőle!!!

Nem kell értékesítened! Nincs kötelező rendelés!

Ha szeretnéd használni a Farmasi minőségi, káros anyagoktól mentes termékeit, ha szeretnél katalógus árnál 23%-kal OLCSÓBBan, SAJÁT RÉSZRE vásárolni, ha szeretnél élni az akciós lehetőséggel, kötelezettség nélkül megteheted egy ingyenes regisztráció után >> bit.do/FARMASICSATLAKOZAS vagy a jelentkezési űrlap kitöltésével >> https://goo.gl/forms/gf1azHadXi9CG3Vs1

Bármelyiket választod, utána megkereslek és mindenben segítek!