Kapcsolat

Üzemeltető:
Horváth Sándorné e.v.
Farmasi Manager

Adószám: 
63519149-1-31

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

„Copyright © 2018-2019. Minden jog fenntartva!” A honlap teljes tartalma (szövegezés, cikkek, montázsok) az üzemeltető tulajdona, másolásuk nem megengedett!

 
Farmasi: aki megismeri, megszereti
Facebook-csoport · 676 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A Farmasi termékek NEM tartalmaznak parabént, triklozánt, etilalkoholt, mesterséges színezőanyagokat, állati összetevőket, nehézfémeket, foszfátot...
 

Munka, karrier, jövedelem lehetőség

Regisztráció után több lehetőség közül is választhatsz. Lehetsz törzsvásárló, tanácsadó, vagy vezető, vagy akár mindhárom.

Törzsvásárlóként saját és családod részére vásárolhatsz a katalógus árnál 23%-kal olcsóbban.
Bármikor tudsz magadnak rendelni, olcsóbban, mintha tanácsadótól rendelnéd meg a termékeket.
A termékek nagyon jó minőségűek, áruk megfizethető és még házhoz is szállítják neked.

Tanácsadóként a termékek értékesítéséből 23% jövedelmed lesz.
Emellett az ösztönzőprogramokkal, akciókkal, ajándékokkal plusz termékekhez, haszonhoz juthasz. Ösztönzőprogramokról bővebben >>

Munkádat segítik:

  • havonta megjelenő online és papír katalógus, 
  • termékminták, 
  • parfümminták, 
  • eladást segítő eszközök,
  • felsővezetők és szponzorod, 
  • Facebook munkacsoportok, 
  • vezetői chat, 
  • webiroda.

Farmasi regisztráció

Vezetőként pedig lehetőséged van extra magas jövedelmet is elérni, és akár azt is megvalósíthatod, hogy a Farmasi legyen a főállásod!
Vezetőként nem csak a 23% árrés lesz a jövedelmed, hanem a csapatod forgalma után is kapsz jutalékot, 3-22%-ig!

Kb 7-8 havi kitartó munkával el tudsz érni 6 számjegyű jövedelmet! Ma egy minimál béres alkalmazott kb 99 000 Ft-ot kap kézhez ...
Mennyit kell azért dolgoznia, milyen körülmények között, és mit kell érte tennie, tűrnie? Esetleg fárasztó, vagy stresszes munkát végezni, alkalmazkodni, kilométereket utazni, elviselni a főnök dirigálását, a hajnali keléseket, vagy az éjszakázásokat, stb. - de gondolom, nem kell részleteznem.

Viszont van egy rossz hírem is: aki azt várja, hogy a csatlakozás után majd magától jön a pénz, az téved. A siker kulcsa a BEFEKTETETT MUNKA!

Amit elértem (manager szint, kb. 7 havi munkával), azt bárki meg tudja csinálni, sőt, ennél sokkal többet is, hiszen nekem a Farmasi mellett van egy webáruházam (www.ekszerrendeles.hu) és még más munkám is.

Mindez, amit eddig leírtam, csak az anyagi része a dolognak. Mi is a Farmasi kozmetikumokat, tisztítószereket használjunk, tehát védjük az egészségünket, nem károsítjuk a környezetet, és nem teszünk ki állatokat fájdalmas kísérleteknek.

Tarts velem! Ha hozzám csatlakozol, megtanítalak mindenre, segítem a munkádat, viszont arra kérlek, hogy csak akkor jelentkezz munkára, ha tényleg szeretnél dolgozni, előbbre jutni! Egyéb esetben csak raboljuk egymás idejét!

Mivel a regisztráció ingyenes és nincs kötelező vásárlás sem, ha máris kedvet kaptál, itt jelentkezhetsz >> https://goo.gl/forms/gf1azHadXi9CG3Vs1
Ha saját magad végeznéd a regisztrációt, itt teheted meg >> Csatlakozzafarmasihoz Bármelyiket választod, utána felveszem veled a kapcsolatot.