Facebook

Kapcsolat

Üzemeltetők:
Horváth Sándorné 
Horváth Patrik

Adószám: 
Horváth Sándorné 63519149-1-31
Horváth Patrik 79221571-1-31

Regisztráció:
bit.ly/FARMASIANDI

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

„Copyright © 2018-2019-2020. Minden jog fenntartva!” A honlap teljes tartalma (szövegezés, cikkek, montázsok) az üzemeltetők tulajdona, másolásuk TILOS, és jogi következményt von maga után!

 
Farmasi: aki megismeri, megszereti
Privát csoport · 2400 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A Farmasi termékek NEM tartalmaznak parabént, triklozánt, etilalkoholt, mesterséges színezőanyagokat, állati összetevőket, nehézfémeket, foszfátot, s...
 

Farmasi munka, karrier, jövedelem lehetőség

A Farmasi regisztráció után több lehetőség közül is választhatsz. Lehetsz törzsvásárló, tanácsadó, vagy vezető, sőt akár mindhárom.

Farmasi törzsvásárlóként saját és családod részére vásárolhatsz a katalógus árnál 23%-kal olcsóbban.
Bármikor tudsz magadnak rendelni Farmasi terméket, olcsóbban, mintha tanácsadótól rendelnéd meg őket.
Ha csak saját részre vásárolsz, akkor is élhetsz az akciókkal, kedvezményekkel, ösztönző programokkal, amiket a Farmasi a tagoknak biztosít.

A Farmasi termékek nagyon jó minőségűek, áruk megfizethető és házhoz szállítják neked.

Farmasi tanácsadóként a termékek értékesítéséből 23% jövedelmed lesz. Emellett az ösztönzőprogramokkal, akciókkal, ajándékokkal plusz termékekhez, haszonhoz, bónuszokhoz juthatsz. Ösztönzőprogramokról bővebben >>

Senki nem szabja meg neked, hogy hányszor rendelj, mikor rendelj, mennyiért rendelj. Nincs semmi ilyen ketelezettség!

Munkádat segítik:

  • online és papír katalógus, 
  • termékminták, 
  • parfümminták, 
  • eladást segítő eszközök,
  • felsővezetők és tapasztalt szponzor, 
  • Facebook munkacsoportok, 
  • vezetői chat, 
  • webiroda.

Farmasi regisztráció

Farmasi vezetőként lehetőséged van extra magas jövedelmet is elérni, és akár azt is megvalósíthatod, hogy a Farmasi legyen a főállásod!
Vezetőként nem csak a 23% árrés lesz a jövedelmed, hanem a csapatod forgalma után is kapsz jutalékot, 4-22%-ig! 22%-os igazgatóként pedig mélységi bónusz, utazások, ezüst igazgatóként technikai csomag (telefon, tablet), következő szinten komoly pénzjutalom is jár, természetesen ez mind az alapjutalékodon felül. Emellett az ösztönzőprogramokkal, akciókkal, ajándékokkal plusz termékekhez, haszonhoz, bónuszokhoz juthatsz.

Kb 7-8 havi kitartó munkával el tudsz érni 6 számjegyű jövedelmet! 2020-ban egy minimál béres alkalmazott 107 000 Ft-ot kap kézhez! Mennyit kell ezért dolgozni? Milyen körülmények között? Mit kell érte tenni, tűrni? Esetleg fárasztó, vagy stresszes munkát végezni, alkalmazkodni, kilométereket utazni, ingázni, elviselni a főnök dirigálását, hajnali keléseket, vagy épp az éjszakázásokat, távol lenni a családtól, betegen dolgozni, felmondástól félve, stb. - de gondolom, nem kell részleteznem.

Te is hasonló cipőben jársz?
Szeretnél ebből a helyzetből kikerülni?
Szeretnél több pénzt keresni?
Szeretnél otthon, önállóan dolgozni?
Szeretnéd, ha nem lenne főnököd?
Szeretnél több időt tölteni a gyerekeddel, családoddal?

Hajlandó vagy ezért tenni is? Mert a siker kulcsa itt is a BEFEKTETETT MUNKA!

Amit elértem (magas vezetői szintet), azt Te is meg tudod csinálni, sőt akár ennél többet is, mert nekem a Farmasi mellett van egy webáruházam (www.ekszerrendeles.hu) és még más munkám is.

Amit eddig leírtam, csak az anyagi része a dolognak. Családom is Farmasi kozmetikumokat, tisztítószereket használ, tehát védjük az egészségünket, nem károsítjuk a környezetet, és nem teszünk ki állatokat fájdalmas kísérleteknek, és persze a termékeket olcsóbban kapjuk.

Tarts velem! Ha hozzám csatlakozol, megtanítalak mindenre, segítem a munkádat, viszont arra kérlek, hogy csak akkor jelentkezz munkára, ha tényleg szeretnél dolgozni, előbbre jutni! Egyéb esetben csak raboljuk egymás idejét! Miért hozzám regizz? Nézd meg >>

Szeretnél olcsóbban vásárolni saját részre? Szívesen lennél Farmasi tanácsadó, vagy karrierre vágysz a Farmasinál?

Jelentkezz regisztrációra itt >> bit.ly/jelentkezésiűrlap, vagy te is elvégezheted itt >> bit.ly/FARMASIANDI
Ha Romániából regiznél, akkor ezt a linket használd >> bit.ly/FarmasiRománia

Jelentkezés, vagy regisztráció után felveszem veled a kapcsolatot és mindenben segítek. Bővebb infó a regisztrációról >> Farmasi regisztráció