Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
Horváth Sándorné e.v.
Farmasi Manager

Adószám: 
63519149-1-31

Regisztráció:
bit.do/FARMASICSATLAKOZAS

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

„Copyright © 2018-2019. Minden jog fenntartva!” A honlap teljes tartalma (szövegezés, cikkek, montázsok) az üzemeltető tulajdona, másolásuk TILOS, és jogi következményt von maga után!

 
Farmasi: aki megismeri, megszereti
Zárt csoport · 1935 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ismerd meg a Farmasi termékeket a csoportomban!
 

Farmasi munka, karrier, jövedelem lehetőség

Regisztráció után több lehetőség közül is választhatsz. Lehetsz törzsvásárló, tanácsadó, vagy vezető, vagy akár mindhárom.

Farmasi törzsvásárlóként saját és családod részére vásárolhatsz a katalógus árnál 23%-kal olcsóbban.
Bármikor tudsz magadnak rendelni, olcsóbban, mintha tanácsadótól rendelnéd meg a termékeket.
A Farmasi termékek nagyon jó minőségűek, áruk megfizethető és még házhoz is szállítják neked.

Farmasi tanácsadóként a termékek értékesítéséből 23% jövedelmed lesz.
Emellett az ösztönzőprogramokkal, akciókkal, ajándékokkal plusz termékekhez, haszonhoz juthasz. Ösztönzőprogramokról bővebben >>

Munkádat segítik:

  • havonta megjelenő online és papír katalógus, 
  • termékminták, 
  • parfümminták, 
  • eladást segítő eszközök,
  • felsővezetők és szponzorod, 
  • Facebook munkacsoportok, 
  • vezetői chat, 
  • webiroda.

Farmasi regisztráció

Farmasi vezetőként lehetőséged van extra magas jövedelmet is elérni, és akár azt is megvalósíthatod, hogy a Farmasi legyen a főállásod!
Vezetőként nem csak a 23% árrés lesz a jövedelmed, hanem a csapatod forgalma után is kapsz jutalékot, 3-22%-ig! 22%-os igazgatóként pedig mélységi bónusz, ezüst igazgatóként technikai csomag (telefon, tablet), következő szinten komoly pénzjutalom is jár, természetesen ez mind az alapjutalékodon felül. 

Kb 7-8 havi kitartó munkával el tudsz érni 6 számjegyű jövedelmet! Ma egy minimál béres alkalmazott kb 99 000 Ft-ot kap kézhez ...
Mennyit kell azért dolgoznia, milyen körülmények között, és mit kell érte tennie, tűrnie? Esetleg fárasztó, vagy stresszes munkát végezni, alkalmazkodni, kilométereket utazni, elviselni a főnök dirigálását, a hajnali keléseket, vagy az éjszakázásokat, stb. - de gondolom, nem kell részleteznem.

Viszont van egy rossz hírem is: A siker kulcsa a BEFEKTETETT MUNKA!

Amit elértem (manager szint, kb. 7 havi munkával), azt bárki meg tudja csinálni, sőt, ennél sokkal többet is, hiszen nekem a Farmasi mellett van már 2 webáruházam (www.ekszerrendeles.hu , http://azantikvarium.hu) és még más munkám is.

Mindez, amit eddig leírtam, csak az anyagi része a dolognak. Mi is a Farmasi kozmetikumokat, tisztítószereket használjunk, tehát védjük az egészségünket, nem károsítjuk a környezetet, és nem teszünk ki állatokat fájdalmas kísérleteknek.

Tarts velem! Ha hozzám csatlakozol, megtanítalak mindenre, segítem a munkádat, viszont arra kérlek, hogy csak akkor jelentkezz munkára, ha tényleg szeretnél dolgozni, előbbre jutni! Egyéb esetben csak raboljuk egymás idejét!

Szeretnél olcsóbban vásárolni saját részre? Szívesen lennél Farmasi tanácsadó, vagy karrierre vágysz a Farmasinál?
Jelentkezz regisztrációra itt >> https://goo.gl/forms/gf1azHadXi9CG3Vs1, vagy te is elvégezheted itt >> bit.do/FARMASIANDI

Jelentkezés, vagy regisztráció után felveszem veled a kapcsolatot és mindenben segítek. Bővebb infó a regisztrációról >> Farmasi regisztráció