Farmasi: aki megismeri, megszereti
Facebook-csoport · 676 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A Farmasi termékek NEM tartalmaznak parabént, triklozánt, etilalkoholt, mesterséges színezőanyagokat, állati összetevőket, nehézfémeket, foszfátot...
 

Kapcsolat

Üzemeltető:
Horváth Sándorné e.v.
Farmasi Manager

Adószám: 
63519149-1-31

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

Munka, karrier, jövedelem lehetőség

Regisztráció után több lehetőség közül is választhatsz. Lehetsz törzsvásárló, tanácsadó, vagy vezető, vagy akár mindhárom.

Törzsvásárlóként saját és családod részére vásárolhatsz a katalógus árnál 23%-kal olcsóbban.
Bármikor tudsz magadnak rendelni, olcsóbban, mintha tanácsadótól rendelnéd meg a termékeket.
A termékek nagyon jó minőségűek, áruk megfizethető és még házhoz is szállítják neked.

Tanácsadóként a termékek értékesítéséből 23% jövedelmed lesz.
Emellett az ösztönzőprogramokkal, akciókkal, ajándékokkal plusz termékekhez, haszonhoz juthasz. Ösztönzőprogramokról bővebben >>

Munkádat segítik:

  • havonta megjelenő online és papír katalógus, 
  • termékminták, 
  • parfümminták, 
  • eladást segítő eszközök,
  • felsővezetők és szponzorod, 
  • Facebook munkacsoportok, 
  • vezetői chat, 
  • webiroda.

Farmasi regisztráció

Vezetőként pedig lehetőséged van extra magas jövedelmet is elérni, és akár azt is megvalósíthatod, hogy a Farmasi legyen a főállásod!
Vezetőként nem csak a 23% árrés lesz a jövedelmed, hanem a csapatod forgalma után is kapsz jutalékot, 3-22%-ig!

Kb 6-7 havi kitartó munkával el tudsz érni 6 számjegyű jövedelmet! Ma egy minimál béres alkalmazott kb 90 000 Ft-ot kap kézhez ...
Mennyit kell azért dolgoznia, milyen körülmények között, és mit kell érte tennie, tűrnie? Esetleg fárasztó, vagy stresszes munkát végezni, alkalmazkodni, kilométereket utazni, elviselni a főnök dirigálását, a hajnali keléseket, vagy az éjszakázásokat, stb. - de gondolom, nem kell részleteznem.

Viszont van egy rossz hírem is: aki azt várja, hogy a csatlakozás után majd magától jön a pénz, az téved. A siker kulcsa a BEFEKTETETT MUNKA!

Amit elértem (manager szint, kb. 7 havi munkával), azt bárki meg tudja csinálni, sőt, ennél sokkal többet is, hiszen nekem a Farmasi mellett van egy webáruházam (www.ekszerrendeles.hu) és még más munkám is.

Mindez, amit eddig leírtam, csak az anyagi része a dolognak. Mi is a Farmasi kozmetikumokat, tisztítószereket használjunk, tehát védjük az egészségünket, nem károsítjuk a környezetet, és nem teszünk ki állatokat fájdalmas kísérleteknek.

Tarts velem! Ha hozzám csatlakozol, megtanítalak mindenre, segítem a munkádat, viszont arra kérlek, hogy csak akkor jelentkezz munkára, ha tényleg szeretnél dolgozni, előbbre jutni! Egyéb esetben csak raboljuk egymás idejét!

Mivel a regisztráció ingyenes és nincs kötelező vásárlás sem, ha máris kedvet kaptál, itt jelentkezhetsz >> https://goo.gl/forms/gf1azHadXi9CG3Vs1
Ha saját magad végeznéd a regisztrációt, itt teheted meg >> https://tinyurl.hu/6UjI Bármelyiket választod, utána felveszem veled a kapcsolatot.