Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
Horváth Sándorné e.v.
Farmasi Manager

Adószám: 
63519149-1-31

Regisztráció:
bit.do/FARMASICSATLAKOZAS

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

„Copyright © 2018-2019. Minden jog fenntartva!” A honlap teljes tartalma (szövegezés, cikkek, montázsok) az üzemeltető tulajdona, másolásuk TILOS, és jogi következményt von maga után!

 
Farmasi: aki megismeri, megszereti
Zárt csoport · 1935 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ismerd meg a Farmasi termékeket a csoportomban!
 

Dr. C. Tuna Age Reversist speciális hatású krém - 1104142

Azonnal kitölti a mély ráncokat, és minimalizálja a szarkalábak láthatóságát, a táskás szemeket, a homlokon lévő ráncokat és az egyéb vonalakat az arcon.

Segít megerősíteni és feltölteni a bőrt. Alkalmas minden bőrtípusra. Érzékeny bőrön bőrgyógyászatilag tesztelt. (52 x 0,3 ml)

A gél alapú krém azonnal felszívódik, megtámadva az öregedés első jeleit, és visszaadja bőröd eredeti térfogatát. Megrősíti és feszesebbé teszi a megereszkedett bőrt.

Használat: Használata előtt alkalmazd a Dr. C. Tuna Age Reversist hidratáló krémet, főleg ha száraz és érzekeny a bőröd. Vidd fel a szarkalábakra, szemek alatti táskákra, homloki ráncokra és egyéb finom vonalakra az arcon. 4-5 apró pontocska elég a célzott területen. Ujjad segítségével finoman kend szét vékony rétegre. Hagyd megszáradni. Kerüld a mimikázást, míg a krém meg szárad.

Név:
E-mail cím:*
Telefon:*
Üzenet:*