Facebook

Kapcsolat

Üzemeltetők:
Horváth Sándorné 
Horváth Patrik

Adószám: 
Horváth Sándorné 63519149-1-31
Horváth Patrik 79221571-1-31

Regisztráció:
bit.ly/FARMASIANDI

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

„Copyright © 2018-2019-2020. Minden jog fenntartva!” A honlap teljes tartalma (szövegezés, cikkek, montázsok) az üzemeltetők tulajdona, másolásuk TILOS, és jogi következményt von maga után!

 
Farmasi: aki megismeri, megszereti
Privát csoport · 2400 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A Farmasi termékek NEM tartalmaznak parabént, triklozánt, etilalkoholt, mesterséges színezőanyagokat, állati összetevőket, nehézfémeket, foszfátot, s...
 

Dr. C. Tuna Éjszakai hidratáló maszk körömvirág és avokádó olajjal - 1104146

Kezd a napodat ragyogó arcbőrrel! Élvezd a vitalitást, amelyet az éjszakai maszk nyújt. Avokádó olajjal gazdagított összetevői hidratálják, a körömvirág olaj intenzíven nyugtatják a bőrt. A fáradt bőrnek ragyogó megjelenést kölcsönöz. Gyorsan felszívódik.

Használat: Használd utolsó lépésként az esti bőrápolás során. Alvás előtt vigyél fel az arcodra egy kis mennyiséget. Hagyd ki a szemek és ajkak területét. Hagyd hatni alvás közben.

Ébredés után mosd le meleg vízzel, és finoman töröld meg az arcod. Használd szükség szerint, legalább heti 1-2 alkalommal.

Ez a termék tőlem, készletről azonnal vihető, komáromi személyes átvétellel. Érdeklődj! Ha messze laksz tőlem, de szeretnél vásárolni Farmasi terméket (vagy lennél tanácsadó, vezető), jelentkezz ingyenes regisztrációra >> https://goo.gl/forms/gf1azHadXi9CG3Vs1
Ha saját magad végeznéd a regisztrációt, itt teheted meg >> https://tinyurl.hu/s2FT Bármelyiket választod, utána felveszem veled a kapcsolatot.

Név:
E-mail cím:*
Telefon:*
Üzenet:*