Kapcsolat

Üzemeltető:
Horváth Sándorné e.v.
Farmasi Manager

Adószám: 
63519149-1-31

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

„Copyright © 2018-2019. Minden jog fenntartva!” A honlap teljes tartalma (szövegezés, cikkek, montázsok) az üzemeltető tulajdona, másolásuk nem megengedett!

 
Farmasi: aki megismeri, megszereti
Facebook-csoport · 676 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A Farmasi termékek NEM tartalmaznak parabént, triklozánt, etilalkoholt, mesterséges színezőanyagokat, állati összetevőket, nehézfémeket, foszfátot...
 

Dr. C. Tuna Körömvirág olajos ARCKRÉM - 1109204

Bőrápoló krém érzékeny és sérült bőrre. A körömvirág olaj tökéletes ápolást biztosít. Táplálja és megújítja bőrt, csökkenti a szeplőket és a pigmentfoltokat, megvédi bőrt a káros hatásoktól.

Mélyen hidratál, táplál és regenerálja a száraz, fáradt és repedezett arcbőrt. Javítja a rugalmasságát, az SPF 15 pedig megvédi a káros napsugaraktól.

Összetevőinek köszönhetően a bőr hidratált és kellemes körömvirág illatú lesz.

Ez a termék tőlem, készletről azonnal vihető, komáromi személyes átvétellel. Érdeklődj! Ha messze laksz tőlem, de szeretnél vásárolni Farmasi terméket (vagy lennél tanácsadó, vezető), jelentkezz ingyenes regisztrációra >> https://goo.gl/forms/gf1azHadXi9CG3Vs1
Ha saját magad végeznéd a regisztrációt, itt teheted meg >> https://tinyurl.hu/s2FT Bármelyiket választod, utána felveszem veled a kapcsolatot.