Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
Horváth Sándorné e.v.
Farmasi Manager

Adószám: 
63519149-1-31

Regisztráció:
bit.do/FARMASICSATLAKOZAS

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

„Copyright © 2018-2019. Minden jog fenntartva!” A honlap teljes tartalma (szövegezés, cikkek, montázsok) az üzemeltető tulajdona, másolásuk TILOS, és jogi következményt von maga után!

 
Farmasi: aki megismeri, megszereti
Zárt csoport · 1935 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ismerd meg a Farmasi termékeket a csoportomban!
 

Mr Wipes Fémtisztító - 9700656

Hatékonyan távolítja el az odaégett szennyeződést, rozsdát, az oxidáció nyomát az edényekről és más acélból vagy rézből készült konyhai eszközről Használható réz, sárgaréz és rozsdamentes acélból
készült eszközökön.

Tisztít, fényesít, ápol és hosszútávon védi az acél felületeket a konyhában (fazekak, serpenyők, mosogató, stb.) és a fürdőszobában. Eltávolítja a vízcsepp foltokat, zsíros és más szennyeződéseket. Visszaállítja a fényességet és védőréteget képez a megtisztított felületeken.

Ne használd lakkozott vagy puha fémből készült felületeken (pl. ón), mivel a készítmény ezeket karcolhatja. Ne használd tükrön vagy fényes felületeken!

Ez a termék tőlem, készletről azonnal vihető, komáromi személyes átvétellel. Érdeklődj! Ha messze laksz tőlem, de szeretnél vásárolni Farmasi terméket (vagy lennél tanácsadó, vezető), jelentkezz ingyenes regisztrációra >> https://goo.gl/forms/gf1azHadXi9CG3Vs1
Ha saját magad végeznéd a regisztrációt, itt teheted meg >> https://tinyurl.hu/s2FT Bármelyiket választod, utána felveszem veled a kapcsolatot.

Név:
E-mail cím:*
Telefon:*
Üzenet:*