Facebook

Kapcsolat

Üzemeltetők:
Horváth Sándorné 
Horváth Patrik

Adószám: 
Horváth Sándorné 63519149-1-31
Horváth Patrik 79221571-1-31

Regisztráció:
bit.ly/FARMASIANDI

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

„Copyright © 2018-2019-2020. Minden jog fenntartva!” A honlap teljes tartalma (szövegezés, cikkek, montázsok) az üzemeltetők tulajdona, másolásuk TILOS, és jogi következményt von maga után!

 
Farmasi: aki megismeri, megszereti
Privát csoport · 2400 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A Farmasi termékek NEM tartalmaznak parabént, triklozánt, etilalkoholt, mesterséges színezőanyagokat, állati összetevőket, nehézfémeket, foszfátot, s...
 

Mr Wipes Többcélú tisztító koncentrátum (fehér virág, vagy szappan illat) - 9700588, 9700446

Új összetétele rendelkezik Ecocert tanúsítvánnyal (*). Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket a konyhában és a fürdőszobában.

Felhasználható szőnyegek, kárpitok, konyhai padlók, márványfelületek, fürdőszobák, mosdók, toalett, konyhai páraelszívók stb. tisztításánál. Hosszantartó illatot biztosít.

Alkalmazás: 50 ml tisztítószert feloldunk 5 liter vízben.

(*) Az Ecocert az egyik legnehezebben megszerezhető tanúsítványok közé tartozik, mert nagyon szigorú előírásoknak kell megfelelni.
Bővebben itt tudtok róla olvasni: http://survive.hu/hu/ecocert/

Ez a termék tőlem, készletről azonnal vihető, komáromi személyes átvétellel. Érdeklődj! Ha messze laksz tőlem, de szeretnél vásárolni Farmasi terméket (vagy lennél tanácsadó, vezető), jelentkezz ingyenes regisztrációra >> https://goo.gl/forms/gf1azHadXi9CG3Vs1
Ha saját magad végeznéd a regisztrációt, itt teheted meg >> https://tinyurl.hu/s2FT Bármelyiket választod, utána felveszem veled a kapcsolatot.

Név:
E-mail cím:*
Telefon:*
Üzenet:*