Facebook

Kapcsolat

Üzemeltetők:
Horváth Sándorné 
Horváth Patrik

Adószám: 
Horváth Sándorné 63519149-1-31
Horváth Patrik 79221571-1-31

Regisztráció:
bit.ly/FARMASIANDI

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

„Copyright © 2018-2019-2020. Minden jog fenntartva!” A honlap teljes tartalma (szövegezés, cikkek, montázsok) az üzemeltetők tulajdona, másolásuk TILOS, és jogi következményt von maga után!

 
Farmasi: aki megismeri, megszereti
Privát csoport · 2400 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A Farmasi termékek NEM tartalmaznak parabént, triklozánt, etilalkoholt, mesterséges színezőanyagokat, állati összetevőket, nehézfémeket, foszfátot, s...
 

MIÉRT hozzám regizz?

Gondoltál már rá, hogy regisztrálsz a Farmasihoz? Na de miért éppen hozzám csatlakozz?

2003 óta egyéni vállalkozó vagyok (2007-től főállásban), tehát már régóta a saját lábamon állok. 2017-ig kizárólag online munkát végeztem, most is ez a fő tevékenységem, amit imádok! Több éve működő webáruházam van + online marketinggel is foglalkozom, tehát egy rutinos és biztos háttér lesz mögötted.

Nem múló szeszélyből csatlakoztam a Farmasihoz, ebben is hosszú távra tervezek. Komoly terveim vannak a cégnél, a hozzám csatlakozókat mindenben segítem a munkájukban.

Sajnos sokan meggondolatlanul csatlakoznak a Farmasihoz: hirdetnek néhány hónapig, majd ráunnak és továbbállnak, a csapatuk tagjai pedig segítség nélkül maradnak. Az ilyen emberek nem is tudnak ellátni téged a szükséges infókkal, pedig ez az alapja mindennek.

Sokan azért hagyták abba a Farmasit, mert eltűnt a szponzoruk, nem volt, aki segítsen nekik. Én itt leszek!

A Facebookon van egy munkacsoportom, ahol segítem a hozzám regisztrálókat. Folyamatosan közzéteszek minden olyan infót, ami segíti az előre jutásodat.

A Farmasi csoportomnak akkor is hasznát veszed, ha csak törzsvásárló leszel, tehát saját részre vásárolsz. Komáromban személyesen is tudok segíteni, de természetesen mindenhonnan várok jelentkezőket (már Romániából is lehet regisztrálni).

Több, előre megírt tájékoztató anyagom van, amivel segítem a munkádat! Többekközt ezen a honlapon is. Ezeket majd akkor fogod elérni, ha már a csapatom tagja leszel.

A másik és talán legfontosabb ok: ha hozzám regisztrálsz, nem kezdőhöz csatlakozol. Ahhoz, hogy sikeres legyél - főleg, ha te is szeretnél vezető lenni -, fontos, hogy rendelkezz azzal a tudással, amivel majd a te embereid is előre viszik a csapatodat.

A sikerhez vezető a tudást meg kell szerezned, és át kell tudnod adni, de ha egy kezdőhöz regisztrálsz (vagy olyanhoz, aki nem gondolja komolyan), ez bizony nem, vagy csak iszonyú nehezen fog menni.

A Facebookon itt találsz meg >> https://www.facebook.com/horvathneandi

Bátran vedd fel velem a kapcsolatot, írj, kérdezz, szívesen segítek! Természetesen telefonos elérhetőséget is fogok biztosítani neked, de ide nem szeretném kitenni a számomat a komolytalan érdeklődők miatt.

Az űrlapon megadhatod, hogy melyik lehetőség érdekel elsősorban (ez később változhat, először én is csak saját részre vásároltam).Mivel a regisztráció ingyenes és nincs kötelező vásárlás sem, jelentkezz bátran regisztrációra itt >> bit.ly/jelentkezésiűrlap

Ha pedig te szeretnéd elvégezni a regisztrációt, itt megteheted >> bit.ly/FARMASIANDI
Ha Romániából regiznél, akkor ezt a linket használd >> bit.ly/FarmasiRománia

A kitöltött űrlap alapján beregisztrállak, és utána felveszem veled a kapcsolatot, a választott érdeklődés alapján küldök neked tájékoztatást.
Bővebb infó a regisztrációról >> Farmasi regisztráció