Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
Horváth Sándorné e.v.
Farmasi Manager

Adószám: 
63519149-1-31

Regisztráció:
bit.do/FARMASICSATLAKOZAS

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

„Copyright © 2018-2019. Minden jog fenntartva!” A honlap teljes tartalma (szövegezés, cikkek, montázsok) az üzemeltető tulajdona, másolásuk TILOS, és jogi következményt von maga után!

 
Farmasi: aki megismeri, megszereti
Zárt csoport · 1935 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ismerd meg a Farmasi termékeket a csoportomban!
 

Regisztrálnál? Miért hozzám csatlakozz?

Gondoltál már rá, hogy regisztrálsz a Farmasihoz? Na de miért éppen hozzám csatlakozz?

2003 óta egyéni vállalkozó vagyok (2007-től főállásban), tehát már régóta a saját lábamon állok. 2017-ig kizárólag online munkát végeztem, most is ez a fő tevékenységem, amit imádok! Több éve működő webáruházam van (www.ekszerrendeles.hu) és egy másik most indul (www.azantikvarium.hu) + online marketinggel is foglalkozom, tehát egy rutinos és biztos háttér lesz mögötted.

Nem múló szeszélyből csatlakoztam a Farmasihoz, ebben is hosszú távra tervezek. Komoly terveim vannak a cégnél, a hozzám csatlakozókat mindenben segítem a munkájukban.

Sajnos sokan meggondolatlanul csatlakoznak: hirdetnek néhány hónapig, majd ráunnak és továbbállnak, a csapatuk tagjai pedig segítség nélkül maradnak. Az ilyen emberek nem is tudnak ellátni téged a szükséges infókkal, pedig ez az alapja mindennek. Vannak, akik azért hagyták abba, mert eltűnt a szponzoruk, nem volt, aki segítsen nekik. Én itt leszek!

A Facebookon van egy munkacsoportom, ahol segítem a hozzám regisztrálókat. Folyamatosan közzéteszek minden olyan infót, ami segíti az előre jutásodat.

A csoportnak akkor is hasznát veszed, ha csak törzsvásárló leszel, tehát saját részre vásárolsz. Komáromban személyesen is tudok segíteni, de természetesen mindenhonnan várok jelentkezőket (Szlovákiából, Csehországból és Lengyelországból is lehet regisztrálni).

Több, előre megírt tájékoztató anyagom van, amivel segítem a munkádat! Többekközt ezen a honlapon is. Ezeket majd akkor fogod elérni, ha már a csapatom tagja leszel.

A másik és talán legfontosabb ok: ha hozzám regisztrálsz, nem egy kezdőhöz csatlakozol, hiszen már manager szintű vagyokAhhoz, hogy sikeres legyél - főleg, ha te is szeretnél vezető lenni -, fontos, hogy rendelkezz azzal a tudással, amivel majd a te embereid is előre viszik a csapatodat.

A sikerhez vezető a tudást meg kell szerezned, és át kell tudnod adni, de ha egy kezdőhöz regisztrálsz, ez bizony nem, vagy csak nagyon nehezen fog menni.

A Facebookon itt találsz meg >> https://www.facebook.com/horvathneandi Bátran vedd fel velem a kapcsolatot, írj, kérdezz, szívesen segítek! 

Mivel a regisztráció ingyenes és nincs kötelező vásárlás sem, jelentkezz bátran regisztrációra itt >> https://goo.gl/forms/gf1azHadXi9CG3Vs1
Az űrlapon megadhatod, hogy melyik lehetőség érdekel elsősorban (ez később változhat, először én is csak saját részre vásároltam).

Ha pedig te szeretnéd elvégezni a regisztrációt, itt megteheted >> bit.do/FARMASIANDI

A kitöltött űrlap alapján beregisztrállak, és utána felveszem veled a kapcsolatot, a választott érdeklődés alapján küldök neked tájékoztatást.
Bővebb infó a regisztrációról >> Farmasi regisztráció