• Farmasi natúr kozmetikumok, make up termékek

  Farmasi natúr kozmetikumok, make up termékek

  Válaszd a Farmasit! Káros anyagoktól mentes, egészséges, antiallergén, minőségi kozmetikumok a család minden tagjának!

 • Farmasi férfi kozmetikumok

  Farmasi férfi kozmetikumok

  Parfümök, borotválkozási termékek, arcápolási termékek, golyós dezodorok, tusfürdők, férfiak számára

 • Farmasi baba- és gyermekkozmetikumok

  Farmasi baba- és gyermekkozmetikumok

  Féltő gondoskodás a legkisebbekről. Babaolaj, babasampon, testápoló, hajpermet, pelenkakiütés elleni krém, babaszappan

 • Mr Wipes BIO Home tisztítószerek és mosószerek

  Mr Wipes BIO Home tisztítószerek és mosószerek

  Környezetbarát, biológiailag lebomló, hatékony termékek. Nem tartalmaznak parabént, klórt, foszfátokat, káros savakat, formaldehidet, színezékeket, GMO-t.

 • Farmasi karrier, regisztráció

  Farmasi karrier, regisztráció

  Csatlakozz a Farmasihoz: törzsvásárlónak állandó kedvezményért, szépségtanácsadónak jövedelemkiegészítésért, vezetőnek karrierért

MIÉRT hozzám regizz?

Gondoltál már rá, hogy regisztrálsz a Farmasihoz? Na de miért éppen hozzám csatlakozz?

2003 óta egyéni vállalkozó vagyok (2007-től főállásban), tehát már régóta a saját lábamon állok. 2017-ig kizárólag online munkát végeztem, most is ez a fő tevékenységem, amit imádok! Több éve működő webáruházam van (www.ekszerrendeles.hu) és egy másik most indul (www.azantikvarium.hu) + online marketinggel is foglalkozom, tehát egy rutinos és biztos háttér lesz mögötted.

Nem múló szeszélyből csatlakoztam a Farmasihoz, ebben is hosszú távra tervezek. Komoly terveim vannak a cégnél, a hozzám csatlakozókat mindenben segítem a munkájukban.

Sajnos sokan meggondolatlanul csatlakoznak a Farmasihoz: hirdetnek néhány hónapig, majd ráunnak és továbbállnak, a csapatuk tagjai pedig segítség nélkül maradnak. Az ilyen emberek nem is tudnak ellátni téged a szükséges infókkal, pedig ez az alapja mindennek. Vannak, akik azért hagyták abba a Farmasit, mert eltűnt a szponzoruk, nem volt, aki segítsen nekik. Én itt leszek!

A Facebookon van egy munkacsoportom, ahol segítem a hozzám regisztrálókat. Folyamatosan közzéteszek minden olyan infót, ami segíti az előre jutásodat.

A Farmasi csoportomnak akkor is hasznát veszed, ha csak törzsvásárló leszel, tehát saját részre vásárolsz. Komáromban személyesen is tudok segíteni, de természetesen mindenhonnan várok jelentkezőket (már Romániából is lehet regisztrálni).

Több, előre megírt tájékoztató anyagom van, amivel segítem a munkádat! Többekközt ezen a honlapon is. Ezeket majd akkor fogod elérni, ha már a csapatom tagja leszel.

A másik és talán legfontosabb ok: ha hozzám regisztrálsz, nem kezdőhöz csatlakozol, hiszen már 22%-os Ezüst Igazgató szintű vagyok

Ahhoz, hogy sikeres legyél - főleg, ha te is szeretnél vezető lenni -, fontos, hogy rendelkezz azzal a tudással, amivel majd a te embereid is előre viszik a csapatodat.

A sikerhez vezető a tudást meg kell szerezned, és át kell tudnod adni, de ha egy kezdőhöz regisztrálsz (vagy olyanhoz, aki nem gondolja komolyan), ez bizony nem, vagy csak iszonyú nehezen fog menni.

A Facebookon itt találsz meg >> https://www.facebook.com/horvathneandi 

Bátran vedd fel velem a kapcsolatot, írj, kérdezz, szívesen segítek! Természetesen telefonos elérhetőséget is fogok biztosítani neked, de ide nem szeretném kitenni a számomat a komolytalan érdeklődők miatt. 

silver manager

Mivel a regisztráció ingyenes és nincs kötelező vásárlás sem, jelentkezz bátran regisztrációra itt >> bit.ly/jelentkezésiűrlap

Az űrlapon megadhatod, hogy melyik lehetőség érdekel elsősorban (ez később változhat, először én is csak saját részre vásároltam).

Ha pedig te szeretnéd elvégezni a regisztrációt, itt megteheted >> bit.ly/FARMASIANDI
Ha Romániából regiznél, akkor ezt a linket használd >> bit.ly/FarmasiRománia

A kitöltött űrlap alapján beregisztrállak, és utána felveszem veled a kapcsolatot, a választott érdeklődés alapján küldök neked tájékoztatást.
Bővebb infó a regisztrációról >> Farmasi regisztráció

Kapcsolat

Üzemeltetők:
Horváth Sándorné, Ezüst igazgató 
Horváth Patrik, Manager

Adószám: 
Horváth Sándorné 63519149-1-31
Horváth Patrik 79221571-1-31

Regisztráció:
bit.ly/FARMASIANDI

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

„Copyright © 2018-2019-2020. Minden jog fenntartva!” A honlap teljes tartalma (szövegezés, cikkek, montázsok) az üzemeltetők tulajdona, másolásuk TILOS, és jogi következményt von maga után!

 
Farmasi: aki megismeri, megszereti
Privát csoport · 2400 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A Farmasi termékek NEM tartalmaznak parabént, triklozánt, etilalkoholt, mesterséges színezőanyagokat, állati összetevőket, nehézfémeket, foszfátot, s...