Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
Horváth Sándorné e.v.
Farmasi Manager

Adószám: 
63519149-1-31

Regisztráció:
bit.do/FARMASICSATLAKOZAS

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

„Copyright © 2018-2019. Minden jog fenntartva!” A honlap teljes tartalma (szövegezés, cikkek, montázsok) az üzemeltető tulajdona, másolásuk TILOS, és jogi következményt von maga után!

 
Farmasi: aki megismeri, megszereti
Zárt csoport · 1935 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ismerd meg a Farmasi termékeket a csoportomban!
 

Regisztrációs csomag - csak 960 Ft

Regisztráció után csak egy 960 Ft-os (nem elírás, valóban csak 960 Ft) regisztrációs csomagot kell vásárolni, azt is csak az első rendeléskor!
Ha az első rendelés 2 hónap múlva lesz, akkor 2 hónap múlva! Tehát a csatlakozással nincs semmilyen kiadás, és kötelező rendelés sincs!

A regisztrációs csomagot majd az első rendeléskor automatikusan hozzá fogja tenni a webáruház a rendelésedhez!

A csomagban 1 db normál kiszerelésű terméket (jelenleg Teafás, mentás fogkrémet) + 16 db termékmintát + 2 aktuális katalógust kapsz.
Már ez is nagyon megéri, mert a fogkrém többe kerülne, mint az egész regisztrációs csomag. Akár eladod, akár megtartod, jól jársz vele!

2019 OKTÓBERBEN ÉRVÉNYES! >> Mit szólnál, ha ezt a regi csomagot ingyen kapnád tőlem?
Rendelj legalább 25 pontért a regisztrálásod hónapjában, és amint átvetted a csomagot a futártól, a 960 Ft-ot átutalom neked!

Amikor átvetted a csomagodat, neked kell jelezned, hogy megvan a 25 pontos rendelésed. Ellenőrzöm, és utalom az árát! Ilyen egyszerű:)

Farmasi regisztrációs csomag 960 Ft

Szeretnél olcsóbban vásárolni saját részre? Szívesen lennél Farmasi tanácsadó, vagy karrierre vágysz a Farmasinál?
Jelentkezz regisztrációra itt >> https://goo.gl/forms/gf1azHadXi9CG3Vs1, vagy te is elvégezheted itt >> bit.do/FARMASICSATLAKOZAS

Jelentkezés, vagy regisztráció után felveszem veled a kapcsolatot és mindenben segítek. Bővebb infó a regisztrációról >> Farmasi regisztráció