Facebook

Kapcsolat

Üzemeltetők:
Horváth Sándorné 
Horváth Patrik

Adószám: 
Horváth Sándorné 63519149-1-31
Horváth Patrik 79221571-1-31

Regisztráció:
bit.ly/FARMASIANDI

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

„Copyright © 2018-2019-2020. Minden jog fenntartva!” A honlap teljes tartalma (szövegezés, cikkek, montázsok) az üzemeltetők tulajdona, másolásuk TILOS, és jogi következményt von maga után!

 
Farmasi: aki megismeri, megszereti
Privát csoport · 2400 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A Farmasi termékek NEM tartalmaznak parabént, triklozánt, etilalkoholt, mesterséges színezőanyagokat, állati összetevőket, nehézfémeket, foszfátot, s...
 

Regisztrációs csomag - csak 960 Ft

A Farmasi regisztráció után csak egy 960 Ft-os (nem elírás, valóban csak 960 Ft) regisztrációs csomagot kell vásárolni, az első rendeléskor! Ha az első rendelésed 1 hónap múlva lesz, akkor 1 hónap múlva! (Ha 3 hónapig egyáltalán nem rendelsz, inaktív státuszba kerülsz, amit természetesen újra lehet aktiválni. Aktiválás után az első rendeléseddel ismét kell venni regicsomagot.) Tehát a csatlakozással nincs semmilyen kiadás, és kötelező rendelés sincs!

A regisztrációs csomagot majd az első rendeléskor automatikusan hozzá fogja tenni a webáruház a rendelésedhez! Amint egy terméket beteszel kosárba, ott lesz a regicsomag is!

A regisztrációs csomagban 2 aktuális Farmasi papírkatalógust, 1 ajándék Teafás, mentás fogkrémet + 16 Farmasi termékmintát kapsz.
Már ez is nagyon megéri, mert a fogkrém többe kerülne, mint az egész regisztrációs csomag. Akár eladod, akár megtartod, jól jársz vele!

Mit szólnál, ha ezt a regi csomagot ingyen kapnád tőlem?
Rendelj legalább 25 pontért a regisztrálásod hónapjában, és amint átvetted a csomagot a futártól, a 960 Ft-ot átutalom neked!

Amikor átvetted a csomagodat, neked kell jelezned, hogy megvan a 25 pontos rendelésed. Ellenőrzöm, és utalom az árát! Ilyen egyszerű:)

Farmasi regisztrációs csomag

Szeretnél olcsóbban vásárolni saját részre? Szívesen lennél Farmasi tanácsadó, vagy karrierre vágysz a Farmasinál?

Jelentkezz regisztrációra itt >> bit.ly/jelentkezésiűrlap, vagy te is elvégezheted itt >> bit.ly/FARMASIANDI
Ha Szlovákiából regiznél, akkor ezt a linket használd >> bit.ly/FARMASIANDI-SK

Jelentkezés, vagy regisztráció után felveszem veled a kapcsolatot és mindenben segítek. Bővebb infó a regisztrációról >> Farmasi regisztráció