Farmasi: aki megismeri, megszereti
Facebook-csoport · 676 tag
Csatlakozás a csoporthoz
A Farmasi termékek NEM tartalmaznak parabént, triklozánt, etilalkoholt, mesterséges színezőanyagokat, állati összetevőket, nehézfémeket, foszfátot...
 

Kapcsolat

Üzemeltető:
Horváth Sándorné e.v.
Farmasi Manager

Adószám: 
63519149-1-31

Email:
farmasiregisztracio[@]gmail[.]com

Regisztrációs csomag - szerezd meg ingyen!

Regisztráció után csak egy 960 Ft-os (nem elírás, valóban csak 960 Ft) regisztrációs csomagot kell vásárolni, azt is csak az első rendeléskor!
Ha az első rendelés 2 hónap múlva lesz, akkor 2 hónap múlva! Tehát a csatlakozással nincs semmilyen kiadás, és kötelező rendelés sincs!

A regisztrációs csomagot majd az első rendeléskor automatikusan hozzá fogja tenni a webáruház a rendelésedhez!

A csomagban 1 db normál kiszerelésű terméket (jelenleg Teafaolajos, mentás fogkrémet) + 16 db termékmintát + 2 aktuális katalógust kapsz.
Már ez is nagyon megéri, mert a fogkrém többe kerülne, mint az egész regisztrációs csomag. Akár eladod, akár megtartod, jól jársz vele!

Regisztrációs csomag ingyen? Igen, erre is van lehetőség, kérlek olvass tovább a kép alatt ...

Farmasi kozmetikum. Regisztrációs csomag Augusztus

A regisztrációs csomagot megkaphatod tőlem ajándékba! Mi kell ehhez? Annyi, hogy a regisztráció hónapjában legalább 25 pontért rendelj. A 25 pont rendelés kb 10-12 000 Ft értékű terméket jelent, terméktől függően (a pontokat a termékeknél, és rendelés közben a pénztárnál is látni fogod).

A 25 pontnak nem muszáj egy rendelésben lennie, a lényeg, hogy a hónap végén a pontszám meglegyen!
Amikor átvetted a futártól a csomagot, átutalom a regisztrációs csomagod árát, azaz 960 Ft-ot!

Mivel a regisztráció ingyenes és nincs kötelező vásárlás sem, ha máris kedvet kaptál, itt jelentkezhetsz >> https://goo.gl/forms/gf1azHadXi9CG3Vs1
Ha saját magad végeznéd a regisztrációt, itt teheted meg >> https://tinyurl.hu/6UjI Bármelyiket választod, utána felveszem veled a kapcsolatot.